Black Week

 20% rabatt på hela sortimentet (exklusive landgångar och bryggor)

Kampanjen gäller från 24/11 kl. 09.00 till 1/12 kl. 23.59

Bryggtillbehör

Vi har garanterar det största sortimentet av bryggtillbehör i Sverige. Utrusta bryggan efter dina egna idéer och önskemål – hos oss hittar du allt du behöver oavsett om bryggan används till båt eller bad!

Båtbommar

Båtbommar och flytkroppar med  flytkraft som tål att jämföras på marknaden. Vårt måtto är att en gångbar båtbom skall uppfylla sitt syfte. ”Tåla stötar men också vikter och ändå vara funktionella och i god balans”.

Båtslipar

Lätthanterliga båtslipar som passar alla typer av stränder. Båten kan med fördel övervintra på slipen. Finns nu för båtar upp till både 500 kg och 800 kg.

Bryggor

Vi erbjuder bryggor som är lätta att montera, en njutning att se på och ett nöje att använda. Vi har paket för den som “gör det själv” till kompletta bryggor för montering på plats. En brygga vid vattnet låter dig till fullo njuta av bad- och båtlivet under sommarmånaderna.

Hamnar

Vi har levererat båthamnar till åtskilliga båt- och hamnföreningar i Sverige och Finland. Tack vare vår breda kompetens och erfarenhet kan vi idag planera och leverera kompletta hamnanläggningar.

Bästsäljande